Toppmeny

Flytväst hund? Här hittar du flera alternativ!

Behöver du en flytväst åt din hund? Då har du kommit rätt. Här listar vi flera alternativ och storlekar – flytvästar för både små och stora hundar.

OBS! En viktig detalj innan du köper en flytväst åt din hund är att ta reda på vilken storlek som är den rätta. Detta gör du genom att mäta ryggen på din hund (allra enklast brukar vara att använda ett vanligt måttband.)

Flytväst hund modell mindre – Puppyangel

Puppyangel är ett välkänt märke för småhundsägare och självklart har Puppyangel flera fina, färgglada flytvästar att välja mellan.Den här modellen är en säker flytväst utrustad med ett smidigt handtag på ryggen, samt justerbara remmar med säkra plastspännen vid hals och bröstkorg. Hjärta med puppyangels logotype pryder svanken. Finns i storlekar small, medium och Large.

Dogartist – funktionella, snygga västar

Dogartist Baltic flytväst för hund är en kvalitativ modell flytvästar med flera funktioner och egenskaper som gjort den till en av Sveriges mest populära i sitt slag. På Veterinär Stockholm rekommenderar vi denna flytväst framförallt om du prioriterar en väst som är flexibel och lätt att ta av och ta på, utan att fördenskull kompensera med säkerhet och kvalitet.

Produktegenskaper:

  • Kraftigt lyfthandtag gör det lätt att ta upp hunden ur vattnet.
  • Stabil D-ring för koppel/ tränings- spårsele.
  • Lättjusterbara band runt kropp och hals för säker och bekväm passform.
  • Flytväst som skyddar mot kyla
  • Finns i storlekar för alla hundar, från Chihuahua till Newfoundland.

Läs vidare om var någonstans du kan köpa Dogartists flytvästar.

ESC Fashion Aquatic – stilfullt och säkert

ESC Fashion Aquatic står för stilfulla, fashionabla hundflytvästar med flera smarta säkerhetsanordningar för att hålla din hund säker runt vatten. Varje hundflytväst är flexibelt justerbar för en säker och bekväm passform. Handtag på rygg som gör det enkelt att lyfta upp hunden ur vattnet. Hundflytväst i 100% Polyester. Lätt att sköta om.

KLICKA HÄR>>>för att komma till produktsidan, flytväst hund.

Flytväst hund – Guardian Gear Aquatic Flytväst

Guardian Gear har tillverkat en praktisk och säker hundflytväst med hållbara plastspännen, smarta reflexband, rejält och slitstarkt tyg. En utmärkt standardväst – bra värde, mycket kvalitet för lite pengar. Finns i storlekar för alla hundar, stora som små.

KLICKA HÄR>>> för att komma till produktsidan hund i båt + flytväst hund.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes