Toppmeny

Glukosamin till hund

Glucovett – Glukosamin till hund av klassiskt snitt


Glucovett är en klassiskt tillskott för hundar med ledbesvär och hundartros, uppskattat av massor av nöjda hundägare, år efter år. Glucovett innehåller glukosamin, kondroitin och MSM – tillsammans hjälper dessa ämnen att bygga upp ledbrosket och dämpa inflammationen för ökad rörlighet och livskvalitet hos din hund. Effektivt för både små och stora hundar.

KLICKA HÄR>>> för att läsa mer om Glucovett på Shopping4net.se

Glukosamin Naturell till hund

Naturell Glukosamin till hund. Ges som tillskott till hundar och katter för att förbygga hundartros och ledbesvär. Bör kombineras med adekvat motion och heltäckande hundkost i övrigt för att ge bästa effekt.

KLICKA HÄR>>>för att läsa mer om Naturell Glukosamin på Shopping4net.se

Glukosamin till hund ges både i förebyggande och lindrande syfte mot hundartros och ledbesvär. Enligt studier har glukosamin till hund visat sig vara inflammationsdämpande och synnerligen effektivt för att dämpa – eller i vissa fall bota – de symptom som uppstår vid hundartros. Som ämne är glukosamin verksamt vid bildande av brosk och senor, och får därför anses som det viktigaste tillskottet vid ledrelaterade och rörelserelaterade hundsjukdomar.

Ge glukosamin till hund som är avsett för just…hund!

Primärt bör man köpa ett glukosamin-preparat som är speciallt framtaget för hund och hundars matsmältningssystem. Rekommenderat är även att tillskottet innehåller chondroitinsulfat, som hjälper hunden att spjälka och ta upp glukosaminet. Glukosamin till hund ska inte ses som en “quick-fix” utan måste ge regelbundet, under ett par månaders tid, för maximal effekt. I vissa fall märks skillnad i hundens rörelseschema redan efter någon vecka, men vanligtvis tar det 5-9 veckor innan optimal effekt uppnås.

Glukosamin hund – vi rekommenderar Aptus GlycoFlex tuggtabletterFör dig som är ute efter ett glukosamin-preparat till din hund kan vi rekommendera Glucovett, ett glukosamin till hund med flera aktiva ingredienser som kan hjälp dig hund med ledbesvär. Detta är sålunda ett glukosamin till hundar som redan utvecklat besvär och som vill få lindring.

Läsa mer om Glukosamin

Det finns idag mycket forskning och undersökningar rörande Glukosamin som ämne. Och du kommer säkerligen att hitta många olika åsikter bland både hundägare och experter på vad som är rätt och fel. Här hittar du några sidor som kanske kan vara till hjälp, även för dig som vill veta om mer glukosamin till hund:

Helhetsdoktorn.nu/artros
Fakta om Glukosamin Wikipedia

Powered by WordPress. Designed by WooThemes